Gázszerelő lett a nagymamám megmentője

Szponzorált tartalom

gázszerelő Budapest 0-24

gázszerelő Budapest 0-24

Amikor valakit a mamája keres telefonon nem számíthat másra, csak egy kellemes, hosszú beszélgetésre, vagy arra, hogy a hétvégén egy finomat fog ebédelni. Azonban, ha ez egy véletlenszerű hétfőn, késő este történik, nem sok jóra számíthat az ember. Így amikor megláttam mama villogó nevét a képernyőn, riadtan vettem fel a készüléket, és reméltem, hogy nem érte kedves nagyszülőmet semmi baleset. Hamar megnyugodtam, hiszen nagymamám inkább mérgelődve szólt a telefonba és elpanaszolta, hogy gázkazánja már megint rakoncátlankodik és nem akar rendesen működni, hiába járt kint nála egy szerelő múlt hónapban. Mivel egy városban élünk, nem lepett meg, hogy engem keresett meg tanácstalanságában, azonban ötletem sem volt, hogy mit fogok kezdeni a szituációval így késő este, és hogyan fogom tudni megoldani a problémáját, az idő azonban sürgetett, hiszen nem hagyhatom, hogy drága nagymamám fagyoskodjon otthon ebben a téli hidegben.

Azonnali keresgélésbe kezdtem, és reméltem, hogy akad egy szakember, aki még ilyenkor is kisegíthet minket a bajból. Olyanokra kerestem rá, mint „SOS gázszerelő” és „gázszerelő Budapest 0-24”, azonban szkeptikus voltam a találatokkal kapcsolatban, hiszen a történtek alapján a múltkor talált szerelő sem végzett valami jó munkát. Sajnos ez manapság gyakori probléma, hiszen sok a képzetlen szerelő, aki hanyag munkát végez, ellenben mélyen a pénztárcádba nyúl. Találtam azonban egy oldalt, ami egészen bizalomgerjesztőnek tűnt. Budapesten és Pest megyében ígér profi víz-, gáz- és fűtésszerelést. Ügyeleti szolgálatuk elérhető két telefonszámon is 0-24-ben, illetve vészhelyzet esetén akár egy órán belüli kiszállást is vállalnak, ami nekünk most nagyon kapóra jön. Munkájukra garanciát vállalnak, ezt pedig több, mint harminc éves tapasztalatukkal támasztják alá. Továbbá részletes számlát is adnak az elvégzett munkáról, amelyet még a különböző biztosító cégek is elfogadnak. Ez is ritka manapság, hiszen rengeteg a feketén dolgozó szakember, akiknek a bizonylat nélküli munkájával később nem sok mindent tud kezdeni az ember.

Megelőlegeztem a cégnek bizalmamat, és reméltem, nem kell majd csalódnom bennük, hiszen szinte ők nyújtották számomra az egyetlen jelenleg elérhető megoldást. Tárcsáztam az oldalon megadott telefonszámot, amit rövidesen fel is vett egy kedves munkatárs. Elmondtam, hogy mi a probléma és hogy lehetőség szerint minél előbb szeretnénk az akadályon túllendülni, így azt az ígéretet kaptam, hogy a megfelelő szakember még egy órán belül kiérkezik nagymamámhoz. Kibújtam az ágyból és összeszedtem magam, majd autóba ültem és már úton is voltam a nagyszülői házba.

Odaérve nem kellett sokat várnunk, nagyon gyorsan megérkezett a szerelő hozzánk. A kazánt megvizsgálva szóvá tette, hogy látja az előző szerelő hanyag munkájának nyomait, ami nem fogja megkönnyíteni a dolgát, de ne aggódjunk, még ott helyben meg fogja oldani nekünk a problémát, hiszen már sok ilyen kacifántosabb helyzettel találkozott a ledolgozott évei során. Ez valóban így is történt, hihetetlenül gyorsan elvégezte a munkát, azonban emellett nagyon gondosan és precízen járt el, nem vette félvállról a feladatot. Mamámat és engem is hihetetlenül boldoggá tett, hogy ilyen gyorsan megoldódott ez a kellemetlen helyzet, és borzasztóan hálásak voltunk a cégnek, valamint a kedves szakembernek is, hogy így, késő este is a segítségünkre siettek és nem hagytak minket cserben.

Biztos vagyok benne, hogy ezentúl mindig őket fogjuk hívni, és abban is, hogy ajánlani fogom őket ismerőseimnek, így nekik már nem kell olyanokra keresniük a Google-ben, mint „gázszerelő Budapest 0-24”, elég csak tárcsázni a számot és máris a legjobb kezekben vannak.