Egyedi póló nyomtatás a nagyszülőknek.

Szponzorált tartalom

egyedi póló nyomtatás

egyedi póló nyomtatás

Szerettünk volna a párommal valami különleges ajándékkal kedveskedni a nagyszülőknek karácsonyra, de a szokásos zokni, nyakkendő ötleteket elvetettük már az elején, hiszen már unalmasak és valljuk be, nem biztos, hogy hasznát fogják venni.

A lázas keresgélésben bukkantunk rá a Los Polos Pólóműhelyre, ami egyedi póló nyomtatás terén szuper lehetőségeket kínált. Végignéztük a weboldalt, ahol egyébként is bőségesen akadt miből válogatni. De mi valami tényleg egyedit szerettünk volna, ezért elkezdtünk azon gondolkodni, hogy a látottak és az elképzeléseink hogyan hozhatók össze.

A weboldalon található egy póló tervező, aminek a segítségével meghatározhatjuk, hogy milyen színű legyen maga az anyag, illetve hogy milyen minta vagy felirat szerepeljen rajta. Itt már feltűnt nekünk, hogy jócskán van miből válogatni, azonban a rendelkezésre álló mintákban nem találtuk meg, amit szerettünk volna, hiszen még egyedibb megoldást kerestünk. Ekkor láttuk meg, hogy feltölthetünk saját képet is. Szuper! Mivel a férjem ügyeskedik a grafikai programokkal és szerencsére ért is hozzá, együtt megterveztük a tökéletes mintát, felirattal együtt.

Feltöltöttük az általunk szerkesztett képet, majd megrendeltük a két különböző színű: egy nagymamás és egy nagypapás változatot. Rövid időn belül el is készítették számunkra a rendelést az egyedi póló nyomtatás szolgáltatással és nem hittünk a szemünknek! Tényleg színhű és az általunk szerkesztett kép tökéletes mását láthattuk viszont a pólókon. Mama és papa nagyon örült az ajándéknak, teljesen odáig voltak a kisunokájuk képével és vicces, de kedves felirattal ellátott pólókért.

Annyira telitalálat volt az egyedi póló tervezés igénybevétele, hogy innentől kezdve nem volt megállás! Amikor csak tudtunk különleges ajándékkal kedveskedtünk mindenkinek. Próbáld ki Te is, nem fogsz csalódni!