A redőny praktikuma a mi szemszögünkből.

Szponzorált tartalom

redőny

redőny

Szerettük volna lecserélni a függönyöket valami korszerűbb árnyékolóra. A rolók hasonlóképp működnek, de tény, hogy a nyári meleg és a téli hideg kapcsán nem tudnak semmilyen extrát biztosítani azon túl, hogy a kintről történő belátást szabályozhatjuk velük.

Modern árnyékolási megoldásokért azonban nem kellett messzire mennünk, mert a Redőnyben Otthon minden igénynek megfelelő lehetőségeket kínál, ha a redőny készítés az, ami mellett döntünk!

Mi így tettünk, redőnyt szereltettünk az ablakokra, sőt a teraszajtóra is, amit azóta is előszeretettel használunk, amikor szeretnénk kicsit elzárkózni a külvilágtól vagy ha a nyári meleget akarjuk odabent mérsékelni. Érdekes dolog ez, mert sokan elfeledkeznek róla, hogy a redőnyöknek más praktikuma is van azon kívül, hogy árnyékolnak!

Újabb akadályt képeznek ugyanis az ablak előtt kívülről, amikor a meleg akarna beszökni vagy éppen kiszökni az ablakon át. Többfunkciós, rendkívül hasznos és esztétikus is! Akár utólag is felszerelhető, ezért ha valaki nem felújítás, építkezés kapcsán tervezne vele, hanem függetlenül ezektől, akkor a személyre szabott gyártással olyan redőnyre tehet szert, ami maximálisan ki tudja szolgálni az igényeket!

Fontos, hogy a dizájn is rendben legyen? Színben is sok választási lehetőségünk van, illetve anyag szempontjából szintén, hiszen a régi fa redőnyöket már rég leváltották a korszerű műanyag és alumínium redőnyök. Ezek a típusok egyéb tulajdonságaikban is eltérhetnek egymástól, hiszen elérhetőek külső-, belső-, illetve vakolható tokos kivitelben, egyes darabok pedig motorizálhatók is. Hallott már az okos redőnyökről? Szinte bármi lehetséges, amit csak a modern technológia enged, így hát a redőny készítéssel, beépítéssel csak jól járhatunk!

Utólagos megoldásokat egyaránt választhatunk, ráadásul színben, anyagában és stílusban különböző szerkezetek közül válogathatunk. Érdemes átgondolni a redőny felszerelését, mert hosszú távon sokkal többet nyerhetünk vele, mint azt elsőre gondolnánk. Mi is ezt tapasztaltuk, immáron közel ötödik éve vannak fent a redőnyeink, amelyek kifogástalanul működnek, tisztításuk egyszerű, a karbantartáshoz és esetleges javításhoz pedig könnyű szakembert találni.

Ha újra árnyékolót kellene választatunk, akkor is a redőny lenne a befutó nálunk, mert minden részletében az érdekeinket szolgálja: plusz szigetelést ad az ablakokhoz, betörésvédelmi szerepet is betölt, ugyanakkor szép látványt nyújt és egy mozdulattal megkaphatjuk mindazt, amit az imént felsoroltam!