Supinált cipő rugalmas talppal

Szponzorált tartalom

Gyerek cipő kedvező áron

A gyermekek izomzata folyamatos fejlődésben van és a szülők feladata, hogy ezt nyomon kövessék. A supinált cipő használata abban az esetben szükséges, hogyha a bokát tartó izmok túl gyengék.

Az ilyen lábbelik olyan sarokrésszel rendelkeznek, amelyek megakadályozzák, hogy a későbbiekben befelé álljanak a bokák, mert így alakul ki az X láb. Ez nemcsak a járás miatt fog gondot jelenteni, hanem a térd ízületeire és kihatat, továbbá a csípőre, de a hátgerincre is.

Supinált cipő rendelése előtt, nem árt megkérdezni egy ortopédus véleményét a helyzettel kapcsolatban. Sokan úgy gondolják, hogy jó cipőnek a drága lábbelik számítanak, pedig ez nincs teljesen így, mivel sok esetben csak az adott márkát kell megfizetni. Az anyaghasználat minősége és a kialakítás ennél sokkal jelentősebb egészségügyi szempontból.

A lurkocipo.hu webáruházban található supinált cipő valódi bőrből készül és a belseje is természetes anyagból van. Az elülső része széles, mert így kényelmesen vannak a lábujjaknak. A supinált cipő talpa rugalmas, mégis kellően ellenálló.