Miről szól Barnabás evangéliuma?

Szponzorált tartalom

Barnabás evangéliuma

Olvasta már Arany László könyvét, amelyik a Jézus egyik apostola által írt értékezésről született meg? Barnabás evangéliuma már eddig is nagy vihart kavart a benne lévő felháborító információk miatt.

A mű azt állítja, hogy Jézus nem Isten fia, illetve nem is lett keresztre feszítve. Helyette az áruló Júdásnak kellett ezen a módon meghalnia. A könyv szerint, Jézus már az élete során felvételt nyert a mennybe. Barnabás evangéliuma alapján egy olyan próféta volt, aki Isten igéjét hirdette.

A szövegben szó esik még Mohamed prófétáról, akinek az a feladata, hogy megújítsa Jézus tanításait. Ő 700 évvel később született, ezért képes volt új köntösbe öltöztetni a mondanivalót. A kemény kötéssel ellátott mű most kiadói árért cserébe vehető meg az angyalimenedek.hu weboldalról.

A Barnabás evangéliuma témájában íródott könyv személyesen is átvehető a boltban. Internetes rendelés segítségével hamar megérkezik. A kézbesítése belföldön és külföldön egyaránt lehetséges, ezért mindenképpen érdemes megvásárolni a weboldalról.