Itt kezdődnek a kreatív termékek!

Szponzorált tartalom

https://lolmarkt.hu/

https://lolmarkt.hu/

A hobbim és a munkám az én szerencsés esetemben ugyanaz: kreatív művészet és grafika. Már gyerekkoromban is sokan dicsérték a rajzaimat, így nem csoda, hogy a felsőoktatásban is ebben az irányba haladtam tovább.  A tanulmányaim elvégzése után sikerült is elhelyezkednem a szakmámban. Sokat tervezek és rajzolok és sosem féltem új ötleteket is megvalósítani.

Fontosnak tartom azt is, hogy nyitott szemmel járjak, hiszen sosem tudhatom, hogy mit tanulhatok másoktól. Sokszor előfordult, hogy mások művei adtak nekem ihletet a saját munkáimhoz. Persze itt nem arról van szó, hogy lemásolnék bárkit is, inkább csak az történik, hogy a munkájának egy elemét átalakítom a saját stílusomra és azt beemelem az én rajzomba.

Éppen ezért annyi művészi kiállításra járok el, amennyire csak lehetséges. Úgy gondolom, hogy ez rengeteget hozzá tehet a szakmai sikeremhez. Többször is előfordult már, hogy ilyen helyekről merítettem ötletet az aktuálisan futó projektjeimhez. Legutóbb azonban az interneten találtam egy olyan helyet, ahol fantasztikus kreatív munkákat sorakoztatnak fel.

Ez a weboldal a https://lolmarkt.hu/, melynek a fő profilja az, hogy különböző színű és méretű pólókra nyomtatják a legkülönbözőbb féle mintákat. Ezek a minták kivétel nélkül mind fantasztikusan vannak kivitelezve és nagyon humorosak és ötletesek is. Látszik, hogy kreatív és ügyes munkatársakkal dolgoznak.

Ami számomra különösen érdekes volt az oldalon, az egy meghirdetett pályázat, melynek keretében a saját műveinket küldhetjük el nekik. Ezzel különböző díjakat lehet nyerni, de a legfontosabb, hogy a legjobb munkákat beküldőknek egy munkalehetőséget is felajánlanak. Itt látszik az, hogy milyen komoly körültekintéssel válogatják össze a kreatív csapatukat. Itt tényleg a legjobbak dolgoznak.

Természetesen minden https://lolmarkt.hu/ weboldalára látogató a saját szemével is láthatja, hogy milyen fantasztikus képeket nyomtatnak a pólókra. Egészen biztos vagyok benne, hogy itt bárki talál magának több olyan terméket is, ami elnyeri a tetszését. Kiváló hely ez arra, hogy egy hozzátartozónkat vagy barátunkat meglepjük innen valamivel. Én már ki is néztem innen egy pólót a páromnak, amin az egyik kedvenc filmjének az idézete található.

A weboldal nem csak művészi, de felhasználói szemmel is kifogástalan. Mint vásárló nagyon gyorsan és egyszerűen feltalálhatjuk itt magunkat. A főoldalon rögtön láthatjuk a legújabb termékeket, illetve egyéb kiemelt termékeket is. Azonban ha szeretnék kicsit keresgélni ezt is könnyedén megtehetjük, mert a menü rendszer ebben a segítségünkre lesz. A kategóriák nagyon gondosan vannak felépítve. Létezik például egy vegán kategória, melyben olyan pólókat találhatunk, melyekkel tudathatjuk a külvilággal ezt az életmódunkat. Nekem különösen a foszforeszkáló pólók tetszettek, melyek rendkívül látványosak lehetnek, ha megfelelő fény éri őket.

A kiválasztott pólók rendelése is rendkívül felhasználóbarát, ahol néhány egyszerű lépésben meg is oldhatjuk a vásárlást. A kiszállítás egy futárszolgálattal történik, aminek keretében egy-két nap alatt kézhez is kaphatjuk a kívánt ruhadarabot. A szállítási költség 1190 forint, azonban 10.000 forintos vásárlás felett a szállításért nem kell fizetnünk. A megrendelés során bármilyen általunk megadott információt továbbítanak a futárszolgálatnak is.

Kifejezetten szimpatikus az is, hogy ha véletlen rossz méretben rendelnénk pólót, azt költségmentesen kicserélik a számunkra. Csupán annyi a feltétel, hogy az előző ruhadarab ne legyen koszos és ne is legyen kimosva. Ezt a termék megvásárlását követően 14 napig tehetjük meg, azonban ha méretcsere garanciával vásároltunk, akkor ez kitolódik egy évre is.