Hernyógomba az immunrendszer erősítéséhez!

Szponzorált tartalom

hernyógomba

hernyógomba

Az már szinte elfogadottá vált, hogy az őszi-téli időszakban többször betegszünk meg. Pedig nem kellene feltétlenül így lennie! Nem tudom, ki hogy van vele, ki mit tapasztalt, de mintha az utóbbi két évben még többet fordulna ez elő, főleg most, hogy szinte mindenütt, ahol immunizálódhatnánk, maszkot kell hordani. Azonban van természetes módja annak, hogy az immunrendszert erősíthessük. A változást a kínai hernyógomba hozhatja el nekünk, ami nem csak, hogy a természetből való, de ezáltal biztonságosan is alkalmazható!

Érdekesség, hogy a lepke lárváján élősködik, 5000 méteres magasságban, így hát igazi ritkaságnak számít, de legalábbis nem egyszerű fellelni. Kínában nagy népszerűségnek örvend, de rendkívüli gyógyhatásai miatt nálunk, Európában is egyre népszerűbb a hernyógomba.

Alacsony a kalóriatartalma, könnyen emészthető, valamint tele van antioxidánsokkal. Ebből kifolyólag tehát okkal nevezhető szuperélelmiszernek. Hogy pontosan milyen előnyös tulajdonságokkal rendelkezik és milyen anyagok találhatóak meg benne, amelyek nélkülözhetetlenek az immunrendszer megfelelő működése érdekében, arról a mushi.hu oldalon találhat még több információt!

Miért van szükség egyáltalán ilyen módszerekre, mikor annak idején a felmenőink nem szedtek étrend kiegészítőket? A válasz igen sokrétű, hiszen teljesen más körülmények uralkodtak nem hogy 100, de 50 évvel ezelőtt is. Nem volt ennyi autó, nem ettünk ennyi feldolgozott élelmiszert és úgy általában teljesen más tempó jellemezte az életünket. Az ember távolodik a természettől, amit érdemes ellensúlyozni valamilyen módon. A hernyógomba olyan anyagokban gazdag, amelyek nem csupán támogatják az immunrendszert, de olyan csodás hatásokkal rendelkezik, hogy előszeretettel alkalmazzák a rákos, daganatos megbetegedések kiegészítő terápiájaként is.

Támogatja a fertőzések elleni védekezőképességet, méregtelenít és a krónikus kimerültségre is megváltást hozhat és ez csak néhány azok közül, amire képes a gyógygomba.