Én az egészséges életmódért vagyok oda, a párom az autókért.

Szponzorált tartalom

 

aktív szén granulátum

aktív szén granulátum

Szeretek egészséges alapanyagokat vásárolni, sok gyümölcsöt és zöldséget enni. Hiszek az egészséges életmódban.

Igyekszem kerülni a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását, de azért eszem olyan dolgokat is, amelyek nem a legegészségesebbek. Néha eszem egy tábla csokoládét vagy egy zacskó chipset. Igyekszem otthon és a barátaimmal való együttlétek alkalmával is egészségesen étkezni, de néha nehéz egészséges ételeket találni, ha az ember kint van. Szerintem ezen változtatni kell, hogy az embereknek több választási lehetőségük legyen, amikor elmennek enni!

Minden reggel reggelizem. Fontos, hogy jó reggelit fogyasszunk, mielőtt elkezdjük a napot.

Az ebédet az íróasztalomnál vagy a munkahelyi büfében fogyasztom el. Nem mindig ebédelek a kollégáimmal, mert sokan közülük a projektjeikkel és más dolgokkal vannak elfoglalva. Néha nincs idejük leülni ebédelni, ezért csak bemegyek a büfébe, és veszek valami gyorsat, például egy szendvicset vagy salátát.

Általában este 7 vagy 8 óra körül megyek haza vacsorázni a családommal, mert sok minden történik napközben, és elég későre járhat, mire befejezzük a munkát.

Nem eszem sok húst, de ha mégis, akkor általában halat vagy csirkemellet, mert azok jót tesznek az embernek. Mint már említettem, a feldolgozott élelmiszerek és a félkész ételek, valamint a túl sok cukrot tartalmazó termékek fogyasztását is igyekszem a lehető legjobban mérsékelni.

Úgy gondolom, hogy az egészséges táplálkozás mindenki számára fontos – nem csak a sportolók számára. Mindenki időt és energiát kellene, hogy szánjon erre, aki szeretne minél tovább fiatalnak látszani és egészségesnek érezni magát!

Nem sokszor járok autóval, de a párom nagy autóbolond, így neki köszönhetően ismertem meg az olajwebshop.hu webáruházat. Az oldalon belül pedig számos érdekes információ van, például a blogon. Innen tudtam meg a következőket is… A kenés a járműmotorok fontos része. Kenés nélkül a mozgó alkatrészek felületei egymáshoz dörzsölődnének és gyorsan elhasználódnának, aminek következtében a motor ahelyett, hogy évtizedekig működne, perceken belül leállna. A kenőanyagok megakadályozzák ezt a kopást azáltal, hogy filmréteget képeznek a fémfelületek között. A motorolaj azért állja meg a helyét, mert úgy van összeállítva, hogy ellenálljon a rendkívüli hőnek és nyomásnak. A modern motorok rendkívül összetettek, és a motorolaj egyre több feladatot kap. Már nem csak ken, hanem tisztít, védi a motort a korróziótól, és meghatározza a kipufogógáz összetételét. Pontosabban a motorolajnak hét alapvető feladattal kell megbirkóznia: kopás, iszapkezelés, oxidációs folyamatok, koromképződés, lerakódáskezelés, üzemanyag-takarékosság és az égéstermékek utókezelése. Minden fontos jellemzőt meghatároztak ezekkel kapcsolatosan, ezek a szabványok a viszkozitáson felüli szabványok. Az oldalon található egyik másik blogbejegyzésben teljes részletességgel leírták, hogy a hét szempont esetét nézve miért és mire van szükség az olajat illetően.

Korábban például azt sem tudtam volna megmondani, hogy mire jó egy aktív szén granulátum az ilyen témakört illetően, de a honlapról már ezt is látom, hogy ez egyfajta autós pollenszűrő szerepét tölti be.

Az aktív szén granulátum kulcsszóra is megjelenő szenes szűrő 3290 Ft-ért kapható az olajwebshop.hu webáruházban, számos egyéb hasznos termék mellett. Akár olajra, hűtőfolyadékra vagy autószűrőre van szüksége, náluk mindent megtalálsz, ami ahhoz szükséges, hogy autója a lehető legbiztonságosabb jármű legyen. Mire jó az olajszűrő? Ha motorja nagy teljesítményű, vagy ha olyan területen él, ahol sok a megállás és a forgalom, akkor érdemes megfontolni, hogy az olajszűrőt valamivel sűrűbben cserélje. Az olajwebshop.hu áruházban többféle olajszűrőt is talál; ezek különböző méretekben kaphatók, attól függően, hogy milyen járműnek van rájuk szüksége.

Aztán ott vannak a légszűrők. A légszűrők megakadályozzák, hogy szennyeződés és törmelék kerüljön a motor légbeszívó rendszerébe, ami fontos ahhoz, hogy idővel megvédje a motort a károsodástól. Ha járműve korábban nem rendelkezett légszűrővel, akkor érdemes lehet most beszereltetnie egyet, hogy hosszabb ideig tartson, mielőtt újra cserére szorulna.

Webáruházunkban minden szükséges eszközt megtalál. Akár olajszűrőre, akár hűtőfolyadékra van szüksége – a webáruházban tényleg minden megtalálható, a nevével ellentétben nem csak olaj.

A vásárlás kényelmét biztosítandó, a termékoldalakon részletes áttekintést találhatunk az összes termékről. Így könnyedén megtudhatja, hogy az mi járművünkhöz mely termékek állnak rendelkezésre, és mit tartalmaznak.

Telefonon vagy e-mailben, vagy akár közvetlenül, a négy autósboltjuk valamelyikében is kapcsolatba léphetünk velük, ha bármilyen kérdésünk van termékeikkel kapcsolatban, vagy esetleg ha online szeretnénk rendelni anélkül, hogy el kellene hagynunk az otthonunk kényelmét, de szeretnénk kikérni előtte egy szakértő véleményt a termékekkel kapcsolatosan.

Mivel a párom mindig csak jókat mesél erről a cégről, én is bátran ajánlom mindenkinek, akinek akár személygépjárművel, akár ipari- vagy mezőgazdasági géppel, illetve egyéb eszközbe van szüksége ilyen kiegészítőkre, mint amit az olajwebshop.hu forgalmas.