A Trotek TTK50E nagyszerű kellék

Szponzorált tartalom

Páramentesítés felsőfokon

Ez a termék kialakítását tekintve nagyon szép és ami még lényeges vele kapcsolatban az, hogy szinte észrevehetetlen, vagyis jól beolvad a környezetbe. A Trotek TTK50E párátlanító berendezés egyszerűen működtethető, szóval nem okoz majd túl nagy fejtörést beindítani és beállítani.

A kellék egyszerűen és kiválóan teszi a dolgát. Egy rendkívül hosszú élettartamú rotációs kompresszorral van felszerelve, ami mellesleg nagyon megbízható. Használható fűtött pincében, lakásban, különböző munkahelyiségekben.

A Trotek TTK50E különleges tulajdonsága, hogy tömlőcsatlakozóval van ellátva, így a kondenzátum elvezetése is lehetséges például a lefolyóba. Ezen felül a készülék senkit sem zavar, hiszen a működése nagyon halk. Az áramfogyasztását illetően, sokkal takarékosabbnak nevezhető, mint az elődei.

A Trotek TTK50E fényjelzést ad, amikor megtelik a viszonylag nagy 3,5 literes tartálya és a túlfolyás elleni védelem leállítja a készüléket. A lakásokban 30 négyzetméterig ajánlott használni. Vásárolja meg bátran, ha megtetszett a fentiek alapján!