A Gerard tető ár-érték arányban a legjobb!

Szponzorált tartalom

Gerard tető

Gerard tető

Házat építeni és felújítani egyaránt időigényes és költséges. A spórolás bizonyos területeken szóba sem jöhet, de vannak olyan megoldások, amelyeknek köszönhetően van hol spórolni!

A háztető kialakítása, megépítése vagy felújítása kapcsán nem kell nagy kompromisszumot kötni, mégis megoldható, hogy a minőséget olcsóbban kaphassuk kézhez. A tető legyen megbízható, időtálló és szép. Ezek a feltételek mind teljesülnek a Gerard tető esetében, amelyre 50 év garanciát érhet el!

De mi az a Gerard tető és mitől olyan népszerű? A cserepeslemezek egyre nagyobb teret hódítanak maguknak, viszont még mindig vannak olyanok, akik inkább a hagyományos, ám sokkal drágább tetőépítési anyagokat választják. Pedig a kőszórt cserepeslemezzel épp olyan elégedettek lehetünk mind rövid, mind hosszú távon, akár egy beton vagy kerámia cseréppel borított háztetővel!

Érdemes tehát átgondolni, hogy mit választunk, mert különleges kivitelének hála, már a megjelenése sem okozhat problémát, alapvető tulajdonságai pedig messze a legjobb lehetőségekkel tudnak szolgálni! A tetőnk legyen időtálló és bírja az időjárás okozta viszontagságokat. Egy nagyobb vihar esetén ne kelljen azon aggódnunk, hogy vajon épségben marad-e. Semmi ok az aggodalomra, mert a Gerard tető ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, szakszerű kivitelezés esetén pedig évtizedekig semmilyen problémát nem fog tapasztalni vele.

Ezek a tetők alap tulajdonságaikban egyeznek a hagyományos lemeztetőkkel, viszont tartósságukat és megjelenésüket illetően sokkal többet tudnak nyújtani. Az idő nagy ellenség egy felújításnál, pláne egy építkezésnél, ahol minden nap számít, mert napról-napra drágábbak az alapanyagok. Szerencsére az egyszerű és gyors felszerelés, a könnyű anyag, amely nem csak esztétikus, hanem tűzálló és jégálló, egyre több embert győznek meg arról, hogy megéri a Gerard tetőt választani!

A btrteto.hu oldalon minden remek tulajdonságát megismerheti részletesebben!