Egyedi szauna a kertben!

Szponzorált tartalom

egyedi szauna

egyedi szauna

A szaunázás bizonyos kultúrákban már régóta ismert, alkalmazott. Méregtelenítő hatásai már jól ismertek, de számos egyéb ok miatt látogatják hazánkban is egyre többen a fürdőket amiatt, hogy kiélvezhessék ezeket. Persze sokaknak már otthon is van ilyen létesítménye, azonban mi van akkor, ha igény lenne rá csak hely nincs?

A megoldást a kültéri egyedi szauna jelentheti, amely lehetőséget nyújt rá, hogy saját elképzeléseink szerint, válogatott társaságban vagy épp egyedül élvezhessük a forróságot!

Elérhető finn szauna 1-3 személyes változatokban, ugyanakkor kombi finn és infra vagy épp bio kombinációkkal egyaránt rendelkezésre áll!

Nagy előny, hogy a konténerszaunák telepítése nem engedélyköteles, szinte csak a szállításról kell gondoskodni, mely szintén nem igényel nagyobb szervezkedést. Ami miatt még megéri az egyedi szauna az, hogy kulcsrakészen szállítják ki, tehát semmilyen összeszerelési munkálatra nem lesz szükség!

Amint a helyére került az egyedi szauna, már csak a beüzemelés maradt hátra, amit mint bármilyen elektromos készülék esetén, itt is csak áram alá kell helyezni. Ha felkeltette az érdeklődésedet a dolog, a Sauna King honlapján további részleteket ismerhetsz meg azzal kapcsolatban, hogy milyen lehetőségekkel tud szolgálni egy ilyen szauna.