Softball labda a hatékony testmozgásért

Szponzorált tartalom

Softball labda

Edzés során érdemes különféle sporteszközöket is bevetni, ugyanis sokkal intenzívebbé és ezzel együtt hatékonyabbá tehető a testmozgás. Például a softball labda a kar, a mell, a belső comb és a far izmainak erősítésében segít, ugyanakkor használható az egyensúly és a testtartás javítására is.

Sőt, picit leeresztve, a softball labda a relaxálás eszköze is lehet, ugyanis párnaként használva nagyon kényelmes pozíciót biztosít. Ha szeretné kipróbálni, akkor a www.theraband.hu oldalon 4 féle méretben szerezheti be. A lila softball ladba 18 cm átmérőjű, míg a kék 22, a sárga 23 és az ezüst 26 centiméter.

Bármelyiket is választja, könnyen használatba helyezheti, ugyanis mindegyik könnyen felfújható. Amikor pedig szeretné eltenni, elrejteni szem elől, akkor egy mozdulattal leeresztheti, így egy egészen kis helyen is el fog férni. Ezen okból kifolyólag, otthon is bátran alkalmazhatja, hiszen nem foglal sok helyet és a softball labda használata sem igényel nagyobb teret, mintha csak szimplán, eszközök nélkül tornázna.