Mi ellen véd a levegőtisztító készülék?

Levegőtisztító készülék

Sok praktika létezik arra, hogy az otthoni környezetet minden családtagnak egészségessé varázsoljuk. A levegőtisztító készülék egy bizonyítottan eredményes eszköze ennek, aminek a használatát az orvosok is ajánlják.

De pontosan mi ellen véd ez az eszköz? Az airfresh.hu weboldal bejegyzése szerint, a titok a hét vezető légtisztító technológiában rejlik, ami azt jelenti, hogy hét különböző légszennyező anyagtól véd meg.

Ezek pedig a por, a baktériumok, a virágpor és egyéb, hasonló allergének, a penészgomba, a cigarettafüst, a vírusok és baktériumok, a szagok, valamint a vegyszerek és egyéb illékony szerves vegyületek. A levegőtisztító készülék több hatékony módszert és eszközt is használ arra, hogy az előbb felsorolt szennyeződésektől megtisztítsa a levegőt.

A legtöbb munkát talán a HEPA szűrő, az UV lámpa és az ionizátor végzi, de az aktív szénszűrőre is sok feladat hárul. Összességében tehát el lehet mondani, hogy a legtöbb szennyező anyagtól képes megszabadítani a levegőtisztító készülék, így érdemes lehet beszerezni.