Chardonnay Brut a szőlő legjavából

Chardonnay Brut

Ha pezsgőről beszélünk, akkor mindenkinek a buborékos ital jut eszébe, amit már kitöltve a pohárba kortyolgathatunk. Csakis azok gondolnak a szőlőre, akiknek van némi tapasztalatuk a készítés terén vagy legalább már egyszer látták magát a teljes folyamatot, ahogyan a Chardonnay Brut is születik.

A Chardonnay rendkívül finom, fehér szőlőfajta, amiből kivételesen ízletes italt lehet készíteni. Természetesen elég hosszas eljáráson megy keresztül, mire teljes valójában a fogyasztók asztalára kerül, de a befektetett energia visszahozza az árát. A Chardonnay Brut az elmúlt években felkerült a toplisták élére és egyre nagyobb eladási rekordokat döntöget.

Az ünnepek alkalmával vagy kellemes vacsorák kísérőjeként egyszerűen utolérhetetlen. Gondoskodjunk a megfelelő hőmérsékletről, amin ajánlott a fogyasztás, mert csakis így teljesedhet ki megfelelően a benne rejtőző íz-világ! A Chardonnay Brut kisebb és nagyobb tételben egyaránt beszerezhető az üzletekből és az internetről is. A részletekért keressük fel a torleypezsgo.hu webfelületet!